İstanbul’a gelmeyen Devlet Bahçeli’nin programı belli oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Osmaniye teşkilatı üyesi Kadir Kara, MHP’li eski milletvekili Ruhi Ersoy, Özel Kalem Müdür Yardımcısı Akın Yavuz ve eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sancay Varlı ile birlikte 6 Eylül günü Osmaniye Vakfı'nı kurmuştu.

Vakıf, Osmaniye ve Osmaniyeliler'in ekonomik, kültürel, sağlık, sosyal, eğitim, öğretim, turizm ve tanıtma, kalkınma, spor ve diğer sorun ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere araştırma ve çalışmalar yapmayı hedefliyor.

Bahçeli, 29 Ekim günü İstanbul'daki Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılmayıp, kurucusu olduğu vakfın Ankara şubesinin açılışını yapacak

ŞEHİTLER İÇİN TWEET ATTI

Öte yandan Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından şehitler için paylaşım yaptı. Bahçeli mesajında, “Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıbudak Mahallesi bölgesinde yürütülen operasyonlar esnasında elverişsiz hava şartlarından dolayı iki kahraman Uzman Çavuşumuzun donarak şehit olması milletimizde büyük bir üzüntüye neden olmuştur.

Kahramanlar yurdu yaşatmak için yine destansı fedakarlıklarıyla milli gönüllerde devleşmişler; buza, dona, soğuğa rağmen vatan mücadelesinden, beka müdafaasından asla taviz vermemişlerdir.

Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, muhterem ailelerine, silah ve mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum. Vatan sağolsun, şehadetleri mübarek olsun” ifadelerini kullandı.