CiddiGazete- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Bazen genel yakıştırmalar da yapılıyor. Bir ittifak içindeyseniz bütün günahı, sevabı herkese yükleniyor. Öyle bir şey yok. Biz Cumhur İttifakı’nın üyesiyiz ama hükümetin üyesi değiliz” dedi.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesine bağlı bazı ilçelerin muhtarları ve sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ile bir araya gelen BBP Genel Başkan Destici, burada yaptığı konuşmada, “iktidarın yanlışlarının ittifak ortağı oldukları için kendilerine yüklendiğini” söyledi.

‘HÜKÜMETİN ÜYESİ DEĞİLİZ’

“Bazen genel yakıştırmalar da yapılıyor. Bir ittifak içindeyseniz bütün günahı sevabı herkese yükleniyor. Öyle bir şey yok. Biz Cumhur İttifakı’nın üyesiyiz ama hükümetin üyesi değiliz” diyen Destici, hükümetin doğru işlerini desteklediklerini ancak eksik ya da yanlış bulduklarını düzeltmek için mücadele ettiklerini, hatırlatma, uyarı ya da önerilerde bulunduklarını ifade etti.

Destici, “Düzeliyor mu, evet. Her şey mi hallediliyor, hayır. Ama elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Çünkü devlet bizim, ülke bizim, millet bizim. Biz millete hizmet için siyaset yapıyoruz. Milletine hizmet eden Allah’ın da rızasını kazanır” dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AKP’li Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü ile görüştü.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kocaeli’de partiye yeni üye olanlara rozet taktı.

Kocaeli’de kadın kolları üyeleriyle bir araya gelen Destici, "Kadınların partimizde ve siyasette daha çok rol olmasını istiyor ve bunu her daim destekliyoruz" dedi.