Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da düzenlenen emeklilerle iftar buluşmasında konuşma yapıyor. Erdoğan konuşmasında emeklilere müjdeler vererek, "Emeklilik için başvuru yapan ancak henüz işlemeleri sonuçlandırmayan 100 bin vatandaşmız bulunuyordu. Bunların da işlemlerini tamamlayarak , bu kardeşlerimiz ramazan ikramiyesinin yanı sıra ilk aylık maaşlarını da alacaklar. 3 ayda bir verilen maaşlar eylül ayından itibaren aylık olarak verilecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Sizler yıllarınızı verdiğiniz işinizden emekli olmuş kardeşimizsiniz. Emekli olunca yeni bir dönem başlıyor demektir. Kiminiz ertelediği hobilerle kiminiz keyif aldığı işlerle uğraşacaktır. Her biriniz gönlünüz ne istiyorsa onu yapacak bir zamana sahip oluyorsunuz.

Emekliliği son değil yen ibir başlangıç olarak görüyorum. Hiç bir emekli kardeşimin bu güzel dönemi evinin duvarlarına hapsolarak geçirmemeli. Sizlerin aileniz ve ülkeniz için yapacağı çok şeyler olduğunu biliyorum. Sizlerin desteğine, katkınıza daima ihtiyacımız olacak.

Emeklilik için başvuru yapan ancak henüz işlemeleri sonuçlandırmayan 100 bin vatandaşmız bulunuyordu. Bunların da işlemlerini tamamlayarak , bu kardeşlerimiz ramazan ikramiyesinin yanı sıra ilk aylık maaşlarını da alacaklar.

Üç ayda bir verilen maaşlar eylül ayından itibaren aylık olarak verilecek."