CiddiGazete- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitch yayıncısı Jahrein'in canlı yayın konuğu oldu.

Kılıçdaroğlu bir soru üzerine, "Partimiz iktidar olacaktır, buna yürekten inanıyorum. İktidara geldiğimizde 6 ayda çok şey değişecek. 6 ayda gençler farklı bir Türkiye'de yaşadıklarını görecekler. 6 ayı bir köşeye yazsınlar. 6 ayda özgürlüğü, baharı, Türkiye'yi görecekler. Bu konuda en ufak bir endişeleri olmasın" dedi.

FAHRETTİN ALTUN YANLIŞ ANLADI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise Kılıçdaroğlu'nun "İktidara geldiğimizde 6 ayda çok şey değişecek" sözlerini yanlış anlayarak, Twitter hesabından tepki ifadeleri içeren bir paylaşım yaptı.

Altun, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Yalan, iftira ve yapay krizlerle gündemi kuşatma altına almaya çalışanlar şimdi de 6 ay sonrası için boş vaatler vermeye başladı.

Seçimlerin tarihi bellidir.

6 ay sonra ne olacak ki böylesine cüretkâr sözler söyleyebiliyorsunuz?

Hayırdır!

Yine kimlerin dolduruşuna geldiniz?"

CHP'DEN ALTUN'A TEPKİ

CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ise İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a videolu cevap verdi.

Programın ilgili bölümünü paylaşan Gökçen, Altun'a şu sözlerle tepki gösterdi:

"3 günde 1 video silmekten ayarın bozuldu. Türkiye'nin iletişim kurmakla görevli memuru olarak sabah akşam yalan yanlış kurgularla çakma Goebbels'lik peşindesin. Buyur silinmeyecek bir video sana. Rende binandan çıkar kafanı artık, bunları kimse yutmuyor."