CiddiGazete- İYİ Parti'de başkanlık divanının açıklanması için geri sayım devam ederken, pazar günkü kongreyle ilgili tepki mesajları paylaşan milletvekilleri için Koray Aydın'ın ekibi harekete geçti.

Muğla Milletvekili ve Başkanlık Divanı Üyesi Metin Ergun, ilindeki bir ilçe teşkilatını uyararak, "Durmuş Yılmaz, İsmail Koncuk ve Aytun Çıray’ın tweetlerindeki beğenileri kaldırın" dedi.

Talimat verilen ilçenin sosyal medya sorumlusu da adı geçen milletvekillerinden biriyle talimatı paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Hocam merhaba, öncelikle saygılar. Dün ... ilçe teşkilatının sosyal medya sorumlusu olarak milletvekillerimizden olan Durmuş Yılmaz, İsmail Koncuk, Aytun Çıray’ın twitlerini beğenmiştik. ... İlçe Başkanını Muğla Milletvekili Metin Ergun arayarak twitlerdeki beğenilerin kaldırılması talimatını vermiştir.

Bölge milletvekilimiz olması nedeniyle beğenileri kaldırdık. Bu işlerin asıl arkasında olan kişi Metin Ergun’dur."

TEMİZER'DEN SERT CEVAP

Meral Akşener'in listesine yazdığı ancak kurultaydaki operasyon sonucu GİK'e giremeyen Yavuz Temizer, teşkilatları arayıp talimat veren Metin Ergun'a sert tepki gösterdi.

Temizer, "Teşkilatlara talimat verip İyi Parti yönetici ve milletvekillerinin tivit beğenilerini kaldırtmak sana mı kaldı.

@MetinErgun48 azıcık delikanlı olun, erkek gibi durun. Eski partide yaşanılanların aynısını iyi partililere yaşatmayın. Söyleyecek sözünüz var ise açıkça söyleyin" diye tweet attı.

ERGUN'UN CEVABI GECİKMEDİ

Yavuz Temizer'in sosyal medya paylaşımından dakikalar sonra Metin Ergun paylaşımın altına, "Teşkilat hiyerarşisi neyi gerektiriyorsa onu yaparız" dedi.