CİDDİGAZETE/ÖZEL

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, seçim sürecinde yaptığı her programda kırmızı ceket giydi. "Kırmızı ceket", adeta Akşener'le bütünleşti.

15 gün süren propaganda sürecinde "nüfus kağıdı" ve "tülbent"ten sonra akıllarda en çok kalan obje, Meral Akşener'in üzerinden çıkartmadığı kırmızı ceket oldu.

Seçim sonuçlarından ziyade, partinin gelecekle ilgili siyaset anlayışının değerlendirileceği Sandıklı kampının da en büyük simgesi "kırmızı ceket" olacak. Kurucular Kurulu Üyeleri'nin yer aldığı whatsapp grubunda tartışılan konu, çoğunluk tarafından kabul gördü. Kurucular Kurulu'nda yer alan kadınlar, Sandıklı kampına kırmızı ceketle katılacak ve genel başkan Meral Akşener'e olan desteklerini gösterecek.

Meral Akşener'in fazla kalmayacağı kampta, kurucular kurulu üyeleri, GİK ve il başkanları, 10'ar kişilik gruplara ayrılacak ve üç gün boyunca partinin geleceğine ilişkin değerlendirmeler yapacak. Akşener ise kısa bir "hoşgeldiniz" konuşmasının ardından İYİ Parti yöneticilerini serbest bırakıp, kendi aralarında siyaset konuşmalarını sağlayacak.