CiddiGazete- İyi Parti'den istifa eden eski genel başkan yardımcısı Yavuz Temizer, Teşkilat Başkanı Koray Aydın'a ağır ifadelerle yüklendi.

İstifa gerekçelerini anlatan Temizer, İyi Parti'nin iyi yönetilmediğini savundu.

Kurultayda ortaya çıkan "üstü çizilecekler" listesini eleştiren Yavuz Temizer, olayın Koray Aydın'ın organizasyonu olduğunu söyledi.

Temizer, "üstü çizilecekler" listesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Bana operasyon yapılmış; operasyonu yapan Koray Aydın. İl başkanlarına suçu atıyor şimdi; 3-5 tane il başkanı beceriksizce... İl başkanlarını da aşağılıyor şimdi de... 3-5 il başkanının yaptığı beceriksizce iş diyor...

Biraz utanma olur... Operasyonu il başkanlarına yaptıran kendisi... Bir de onları aşağılıyor...

Bostan korkuluğu musun kardeşim; teşkilat başkanı sensin. Hangi il başkanı kalkıp da genel başkan yardımcısı Yavuz Temizer'i o listeden atmaya cüret edebilir?

Kongreden 2 veya 3 gün sonra benim ofisimde Sayın Cihan Paçacı'yla benim ofisimde otururken... Bir haber düşmüştü, Gaziantep İl Başkanı, "O listeyi ben attım" diye...

Cihan Bey'e dedim ki; "Ağabey telefonu açıyorum, şahit ol bu konuşmaya" dedim....

Ve aradım Gaziantep İl Başkanı'nı ve "Başkanım" dedim... "Bu listeyi sen mi yaptın" dedim... "Ya Başkanım" dedi, "Bana birşey sorma. Ben seni seviyorum. Benim ağabeyimsin" dedi.

"İNSANLARI NE DURUMA DÜŞÜRDÜNÜZ!"

İnsanları ne duruma düşürdünüz ya... Yaptığınız işi bari delikanlıca yapın..." ifadelerini kullandı.

Yavuz Temizer, İyi Parti'de yaşanan istifalarla organik bir bağının olmadığını da söyledi.

Temizer, Ümit Özdağ'ın Disiplin Kurulu'na verilmesinin doğru olduğunu ancak partiden çıkartılmasının ağır olduğunu savundu.

Yavuz Temizer, Koray Aydın istifa ederse her hangi bir makam talebi olmadan İyi Parti'ye dönebileceğini de belirtti.