CiddiGazete- MHP'deki kongre sürecinde Devlet Bahçeli'nin "Helal süt emmiş bir delege kardeşimiz" dediği Cemal Enginyurt, ardından yapılan genel seçimlerde ikinci kez MHP milletvekiliğiyle ödüllendirildi.

Enginyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kutsamasına rağmen, Ordu'daki resmi törenlere davet edilmeyince AKP'li bazı isimleri eleştirmeye başladı.

Bahçeli de Cumhur İttifakı'na zarar veriyor iddiasıyla Enginyurt'u MHP'den ihraç etti.

Demokrat Parti'ye geçtikten sonra Cumhur İttifakı'nı savunan MHP'lilerin hedefi olan Cemal Enginyurt'a son çıkış MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz'dan geldi.

MKE'nin şirketleşmesine karşı çıkan Millet İttifakı milletvekilleriyle birlikte mitinge katılıp AKP'yi eleştiren Enginyurt, "Tehdit ediyorlar... Hapse atarız... Ne yaparsanız yapın lan... Artık gidiyorsunuz, gideceksiniz. Ak Parti milletvekili, MHP milletvekili bu kürsüye gelecek, milleti ikna edecek, ya da korku artık bitti..." dedi.

"FETÖ BORSASINDAN YOLUNU BULAN ÇAKAL"

Cemal Enginyurt'un sözlerine MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, sosyal medya hesabından cevap verdi. Yılmaz, Enginyurt'un FETÖ borsasından "yolunu bulduğunu" iddia ederek, "Biz burdayız lan kansız, CHP öncülüğünde HDP ile yoldaş olan dolandırıcı alçak! FETÖ borsasından yolunu bulan çakal! Bizi her yerden engelleyen korkak sen değil senin gibilerin alayı gelsin ve sana söz ilk denk geldiğimiz yerde bu lafları sana yedirmeyen sen gibi olsun!.."