CİDDİGAZETE

MHP Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'e "Çıkarcı" dedikten sonra yolları ayıran MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP'ye Türkeş'in vefatından sonra dönüş yaptı.

Devlet Bahçeli tarafından genel başkan yardımcılığına atanan Yaşar Yıldırım, 31 Mart seçimleri öncesinde, AKP adayı Mehmet Özhaseki'yi Başbuğ Türkeş'in kabrine götürüp PR çalışması yaptı.

Özhaseki'nin ülkücülüğüne kefil olduğunu söyleyen Yaşar Yıldırım, seçimleri Ülkü Ocakları'nda yetişen Mansur Yavaş'ın kazanmasından sonra uzun süre sessiz kaldı.

İstanbul'da da AKP adayı kaybettikten sonra yeniden sahneye çıkan Yaşar Yıldırım, kullanılan "Her şey çok güzel olacak" sloganının menşeini bulduğunu söyledi.

- Yaşar Yıldırım'ın kefil olduğu AKP adayı Mehmet Özhaseki'nin, FETÖ mensuplarıyla ABD'de çektirdiği hatıra fotoğrafı, Ankara'daki seçimlerin kaderini tayin etmişti. 

"MÜSADE ETMEYİZ!"

Katıldığı bir televizyon programında hafiyeliğini konuşturan Yıldırım, Haçlıların son hamlelerini FETÖ ile yaptığına işaret ederek, "Ama bu saldırı püskürtülmüştür. Fakat, bu durum siyasetin belirli safında devam ediyor. İstanbul’daki meşhur slogan ‘Her şey çok güzel olacak’ benim tespitime göre iki yıl önce FETÖ’nün yakalanan, hapisteki üyelerine, onların ailelerine gönderdiği mesajdır. İçeride ceza almış, müebbet hapis yatan FETÖ mensuplarına moral bulmaları için bunları söylemişlerdi. Bu slogan CHP tarafından İstanbul’da seçimde kullanılmıştır. Bu FETÖ’ye, Pensilvanya’ya, Haçlılara cesaret vermiştir. İşte o cesaretle birlikte CHP bugün, ‘Tekrar başa dönelim. Sistemi değiştirelim. Bu sistem yanlış eski sisteme dönelim’ diyor. Böyle bir kısır döngünün içerisindeyiz. Bizim uyanık olmamız gerekir. Biz bu toplumun çökmesine, çürümesine, değişik bir mecraya gitmesine müsaade etmeyiz. Bu tür hareketlerde kelimeler güzel seçilir. Tüm bunlar Onur Hareketi, FETÖ’nün ‘Hizmet’ kelimesini kullanımı, ‘Her şey çok güzel olacak’ sloganları ile hareket ediyorlar."

- Yaşar Yıldırım, seçim öncesi PR çalışması kapsamında ülkücüler için "Dış güçlerin maşası" diyen AKP'li Mehmet Özhaseki'yi Başbuğ Alparslan Türkeş'in kabrine götürmüş ve objektiflere poz vermişti. Vefatından 22 sene sonra ilk kez Türkeş'in kabrine giden Özhaseki, seçimleri kaybettikten sonra faturayı MHP'ye çıkarmıştı.