CiddiGazete- Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Sayın Cumhurbaşkanı, sizin yönettiğiniz ülkede yurttaşlarımız artık üşüyor, kombilerini dahi açamıyor. Sizin yönettiğiniz ülkede yurttaşlarımızın artık karnı ne yazık ki doymuyor” diye seslendi.

Mustafa Sarıgül, TDP’nin birinci kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen il başkanları toplantısında konuştu.

Partililere, "Dava arkadaşlarım, çok şeyler başardık, en zoru artık geride kaldı” diye seslenen Sarıgül sözlerini şöyle sürdürdür:

“Çünkü oy pusulasında varız, seçime girme yetkisini Allah'ımın izniyle, yurttaşlarımın takdiriyle, sizlerin gayretiyle aldık. Bundan sonra cennet vatanımda bir tarih yazılacaksa o tarih Türkiye Değişim Partisi olmadan yazılamaz."

TÜRKİYE EKONOMİSİ

Independent Türkçe’nin aktardığına göre, Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiğini belirten Sarıgül, AKP'nin 19 yıldır kamu ihale kanununu 200 kez değiştirdiğini ama ekonomideki yapısal sorunlarla ilgili reform dahi yapmadığını, Türkiye ekonomisinin bu nedenle bu duruma geldiğini söyledi.

Anadolu'yu karış karış gezdiğini ifade eden Sarıgül, “Sayın Cumhurbaşkanı, sizin yönettiğiniz ülkede yurttaşlarımız artık üşüyor, kombilerini dahi açamıyor. Sizin yönettiğiniz ülkede yurttaşlarımızın artık karnı ne yazık ki doymuyor, yarınlarından son derece endişeli. Bunun için Türkiye Değişim Partisi, ülkemizde vicdanın sesidir. Türkiye Değişim Partisi halkın sorunlarını bilen, halkın derdiyle dertlenen parti olacaktır” diye konuştu.