CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 31 Mart 2018'deki mahalli seçimler öncesi Denizli'de kullandığı ifadelere çok sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Meral Hanım dün Denizli'de utanmadan, sıkılmadan benim Denizlili kardeşlerime 'terörist' dediğimden bahsediyor. Utan utan! Sen ne terbiyeden muafsın ya! Şu anda avukatlarımı da görevlendirdim. Asla ve kata benim işim yöneticilerle" ifadesini kullanmıştı.

"İŞİM YÖNETİCİLERLE" DEMİŞTİ

Meral Akşener hakkında avukatlarına, "hakaret" davası açılması için talimat verdiğini söyleyen ve "Benim işim yöneticilerle" diyen Recep Tayyip Erdoğan, fikir değiştirerek İyi Parti yöneticilerini AKP kongrelerine davet etmeye başladı.

AKP'nin bugün yaptığı Artvin il kongresine, İyi Parti Artvin İl Başkanı Kemalettin Akgök de katıldı. Erdoğan'ın online yönettiği kongrede ismi okunan Akgök, AKP'li Cumhurbaşkanı'nın rabia işaretiyle verdiği selamı alkışlar arasında aldı.

Kemalettin Akgök, İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın partiden atılması için imza veren il başkanları arasında yer almıştı.