CiddiGazete- Ülkücülerin ev ve işyeri adreslerini sahibi olduğu gazetelerde yayımlayarak katledilmelerine neden olan Doğu Perinçek, 12 Eylül harekatından sonra bir dönem PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a yakınlaştı, ardından Çin'le ilişkilerini geliştirdi, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından Moskova'nın yanında yer aldı, bugün de Türk milletinin karşısına "Suriyeli" kimliğiyle çıktı.

Vatan Partisi'nin Çankaya ilçe kongresinde konuşan Perinçek, Suriyeli ve Afgan kaçaklara sahip çıkarak, tepki gösterenleri tehdit etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ üzerinden kaçakların parklarda ve kafelerde Türk vatandaşı kadınların gizli görüntülerini çekip yayımlamalarını "tertip" diye nitelendiren Doğu Perinçek şu ifadeleri kullandı:

Suriyeli göçmenler, Afgan göçmenler, diğer Orta Doğu'dan gelen göçmenler, buna karşı Amerikan merkezli bir kampanya yürütülüyor...

Bunun başında da Ümit Özdağ var. Ümit Özdağ da kendi kimliğini ortaya koyuyor. Bu çok vahim bir uygulama. Türkiye'deki Suriyeli kardeşlerimizle, Afgan kardeşlerimizle Türk milleti arasına nifak sokmak, düşmanlık getirmek, yok bunların adreslerini falan ihbar etmek, televizyonlarda bunlara karşı kışkırtmalar yapmak, yok bunlar kadının fotoğrafını çekmiş şuymuş buymuş bu tür propagandalarla Türk milletinin değerlerine dayanarak insanlarımızı kardeşlerine karşı harekete geçirmeye çalışmak şiddet uygulamaya bir nevi davet etmek... Bunlarla mücadele ediyoruz, bunların karşısındayız.

"ORTALIKTA DOLAŞAMAYACAK"

O Ümit Özdağ'ı da buradan uyarıyoruz. Yaptıkları Amerikan planlarına hizmettir. Göreceksiniz, bunların sesini keseceğiz. Bugün başlıyoruz. Bunların sesini keseceğiz. Bunlar korkacak bizden. Bunlar Türk milletinden, Türk devletinden korkacak. Buradan kendilerine ihtar ediyoruz. Bu işin başını çeken Ümit Özdağ'a buradan bir kez daha ihtar ediyoruz. O sinecek, o pısacak. Biz onu pıstıracağız. Ortalıkta dolaşamayacak. Burada bu kararımızı da tüm milletimize kamuoyuna ilan ediyoruz.