CiddiGazete- Çaykur Rizespor-Galatasaray maçında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca rekabeti yaşandı!

Son Kale Tribün adlı taraftar grubunun hazırladığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koreografisinin stada girişine izin verilmedi.

Son Kale Tribün grubu kendilerine, “Koca’yı çıkarın, Erdoğan’ı koyun” denildiğini öne sürdü.

Grubun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Selamun aleyküm değerli Rizesporlular. Bilindiği üzere ülkemize bulaşan korona virüsüne karşı gerek sağlık bakanlığı gerek emniyet teşkilatı büyük bir mücadele vermektedir. Bizler de @sonkaletribun olarak destek amaçlı 18 metreye 14 metre büyüklüğünde dev bir koreografi hazırladık fakat gelin görün ki birileri sayın bakan @drfahrettinkoca yerine sayın @rterdogan’ın resminin olması daha uygun olur sonuçta reisin memleketidir diyerek bizlere bu koreografiyi değiştirmeye çalışanlara tek lafımız şudur biz kimsenin uşağı değiliz stada asamıyorsak Rize meydanında bu koreografiyi asıp gerekli tepkiyi en kısa zamanda vereceğiz... Ve bunun stadımıza açılmasını istemeyenlerden derhal açıklama bekliyoruz saygılarımızla @sonkaletribun yönetimi ...”