CiddiGazete- Sinan Oğan, 6 milyon kişinin CİMER'e şikayette bulunmasının, ülkede işlerin doğru gitmediğinin işareti olduğunu savundu. Oğan, sosyal medya paylaşımında, "Türkiye'de 6 milyon kişi eğer bir şeylerin doğru gitmediğini görerek devlete CİMER üzerinden şikayette bulunuyorsa bundan övünmek değil, UTANMAK lazımdır. Devletin kurum ve kuruluşlarıyla işlediği bir ülkede bu kadar şikayet olmaz" dedi.

FAHRETTİN ALTUN, OĞAN'IN SÖZÜNE ALINDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Sinan Oğan'ın çıkışına alınarak, başvurulardan gurur duyduklarını söyledi.

Oğan'ın sosyal medya mesajını alıntılayan Altun, "Vatandaşlarımızın talep, şikayet, eleştiri ve değerlendirmelerinden utanmıyor aksine gurur duyuyoruz. Biz Cumhurbaşkanımızdan bunu öğrendik.

Siz de istediğiniz vakit CİMER'e başvurabilir, şikayet, temenni ve değerlendirmelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

İyi geceler..." ifadelerini kullandı.

OĞAN'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Sinan Oğan, Altun'u "düşünmeye" davet ettiği ikinci paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Kurumların iflas ettiği muhtar, kaymakam, vali, belediye, emniyet, jandarma, hastane, mahkeme vs devlet organlarının 6 milyon vatandaşın sorununu çözemediği bir yerde insanlar Cumhurbaşkanından medet umuyorsa bundan gurur duymayın @fahrettinaltun bey, bunun üzerine biraz düşünün!"