CiddiGazete/özel haber- İYİ Parti'nin pazar günü Ankara'da yapılan ikinci olağan kongresinde büyük sağlık skandalı yaşandı.

Oğluyla birlikte Covit-19 testi pozif çıkan ve bir haftadır evinde karantina tedbirleri uygulayıp tedavisine devam eden İstanbul Üst Kurul Delegesi Cengiz Mehmet Güçarslan, oy kullanması için Ankara'ya götürüldü.

Başakşehir İlçesi'nin tek üst kurul delegesi olan Güçarslan'ın, Covid-19 testinin pozitif çıktığını ve karantinada olduğunu söylemesine rağmen, İlçe Başkanı Atakan Şakar ve İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mümin Günler tarafından Ankara'daki kurultaya götürüldüğü öğrenildi. Güçarslan'ın gitmek istemediği ancak evinin kapısına gelen ikilinin ısrarları üzerine gitmek zorunda kaldığı bildirildi.

BÜYÜK SORUMSUZLUK

Yaklaşık sekiz saat kurultay alanında kalan İYİ Parti Üst Kurul Delegesi Güçarslan'ın covid-19 hastası olduğunu duyan diğer partililer, olaya tepki gösterdiler.

Aynı zamanda Başakşehir İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nın maaşlı personeli olan Cengiz Mehmet Güçarslan, Ankara dönüşü evindeki karantina uygulamasına devam etmeye başladı.