CİDDİGAZETE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiri yağmuruna tutan AKP medyasının bir dayanağı daha boş çıktı. Seçim öncesi "evrakta sahtecilik", "dolandırıcılık" ve "çocuk tacizinden" ceza alan Necmettin Kesgin'i "saygın işadamı" diye ekranlara çıkartan yandaş medya, 31 Mart'taki hezimetten sonra yine iftira kampanyasına başladı.

SİPARİŞ HABER ÇABUK PATLADI!

Hükümete yakın YeniAsır Gazetesi'nde, "Yavaş ol Mansur" başlığıyla çıkan haberde, "Mansur Yavaş, Faruk Berberoğlu isimli ülkücü şehidin kızı Göknur Berberoğlu'nu işten çıkarttı" diye haber yayımlandı.

Tolga Tekin imzasıyla çıkan haberde, Göknur Berberoğlu'nun "ülkücü şehidin kızı" olduğu vurgulandı ve Büyükşehir Belediyesi'nden haksız yere atıldığı yazıldı.

ÜLKÜCÜ DERNEKLER YALANLADI

Düzenli bir şekilde ülkücü şehitlerin listesini muhafaza eden Alparslan Türkeş Düşünce Derneği Başkanı Hakverdi Satılmış, "ülkücü şehitler" listesinde Faruk Berberoğlu isimli bir şahsın olmadığını açıkladı.

Ülkücü camiayla ilgili önemli bir arşive sahip olan Ülkücü Gazeteciler Derneği Başkanı ve CiddiGazete Yayın Yönetmeni İbrahim Kanbur da gerek Genel Kurmay Başkanlığı'nın, gerek İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kayıtlarında, gerekse "ülkücü şehitler"in arasında "Faruk Berberoğlu" isminin yer almadığını belirtti.

Öte yandan, trol olduğunun ortaya çıkmasının ardından Göknur Berberoğlu, "Asikurtlar" isimli internet sitesinde yayınlanan açıklamasında asker, polis veya ülkücü şehit kızı olmadığını söyledi.

AKP'NİN SEKRETERİNDEN YAVAŞ'A ÇİRKİN TEHDİT

Öte yandan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Fatih Şahin, partisinin Ankara İl Danışma Meclisi toplantısında konuştu.

Mansur Yavaş'ın icraatlarını eleştiren Fatih Şahin, 31 Mart'a AKP'yi sandığa gömen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'na "bankamatik çalışanlar" ve "troller" üzerinden tehdit savurdu.

Şahin, yerel seçimler öncesinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun işçi çıkarmayacağını söylediğini belirterek, ”Ancak bugün CHP’li Belediyelerde işçi kıyımı yaşanmakta. Bolu’da, Adana’da, Mersin’de, İstanbul’da CHP’li Belediye Başkanları işçi kardeşlerimizi kapının önüne koymakta. İşten çıkardıkları ve ekmekleriyle oynadıkları işçilere de ‘bankamatik çalışanı’ yaftası vurarak bu zulümlerini kendilerinde kamufle etmeye çalışmaktalar. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde de benzer bir kıyım içerisinde olduğunu duyuyoruz. Bu bilgiler kulağımıza geliyor. Buradan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanına sesleniyoruz. Sakın ha, işçi kardeşlerimizin ekmeğiyle oynama. Sakın ha, emekçi kardeşlerimizin alın terini heba edecek adımlar atma. Eğer, işçi ve emekçi kardeşlerimizin emeğiyle oynarsan Ankara’yı sana dar ederiz. Karşında bizi bulursun, karşında AK Parti teşkilatlarını bulursun” dedi.