CiddiGazete- İYİ Parti kurultayında GİK adayı olmamasına rağmen "Üstü çizilecekler listesi"ne adı yazılan İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, bugün sessizliğini bozarak tepkisini sosyal medyadan dile getirmişti.

Ümit Özdağ, akşam yaptığı paylaşımla inanılmaz bir tweete imza attı.

Gün içerisinde İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın'ın yardımcısı ve Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral, "Kutup yıldızımız Koray Aydın'dır" ifadesinin yer aldığı bir tweet paylaştı. Halil İbrahim Oral şöyle dedi: "İYİ Parti Teşkilatları üye sayısını katlayarak artırmakta, teşkilatlanmamız mahalle belde bazlı olarak tabana yayılmaktadır. Türk siyasetinin en diri teşkilatı İYİ Parti'dedir. Bu mücadelenin Genel Başkanımızdan sonraki kutup yıldızı da Teşkilat Başkanımız Koray Aydın'dır."

"BİZİM DE KUTUP YILDIZIMIZ GÜN SAZAK'TIR"

Oral'ın tweetinin ardından, Türkiye Şeker Fabrikaları eski Genel Müdürü olan İYİ Parti kurucularından Seyit Yücel, "Bizim kutup yıldızımız; Bakanlığı döneminde çalmayan-çaldırmayan, rüşvete ve yolsuzluğa geçit vermeyen, kaçakçılığın kökünü kurutan, 27 Mayıs 1980 günü hain pusuda şehit edilen, Gümrük ve Tekel Bakanı merhum Gün Sazak beyefendidir!" yazdığı tweeti paylaştı.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN İMALI İFADELER

Ümit Özdağ, Seyit Yücel'in tweetini alıntılayarak, "Rahmetli Gün Sazak Türk Milliyetçiliğinin onurudur. Türk Milliyetçileri çalmaz ve çalınmasına izin vermez dedirtmiştir" ifadeleriyle paylaştı.