CiddiGazete- Gazeteci Murat Ağırel, Ümraniye Belediyesi'nde meydana gelen bir olayı yazdı.

SİLAHLI BASKIN

Ağırel'in Halktv'deki yazısında yer verdiği bilgilere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ümraniye'deki bir şehit cenazesi sonrası belediye başkanı ile makamında yaptığı görüşme sırasında; belediye başkan yardımcısı Orkan Ağırbaş'ın odasını silahlı bir kişi bastı.

Silahlı kişinin ayaklarını masaya uzatarak fotoğraf çektirdiğini yazan Ağırel, kişinin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara da yazısından yer verdi:

"Cesaret nedir bilir misin ey makamını bırakıp kaçan korkak?

Günün sonunda gördüğü bin bir işkencenin eziyetin acının sonunda celladının kulağına eğilip gülerek dün yapmıştım bu gün bunca işkenceye rağmen yine yaptım yarın ilk fırsatta yine deneyeceğim diyebilmektir!..

Bedelini değil canımla tüm ailemle ödeyeceğimi bilsem de sözüm yere düşeceğine başım düşsün ama seninde başını almadan bitmez bu savaş!.. Koltuğunun da ırzına geçirttin ya şerifini ...m!

Gel dedin geldim Abdurrahman Çavuş ama sen gemini fareler gibi terk etmişsin, emanet edilen makama tecavüz ettirmişsin, şerefini iki paralık ettirmişsin ki her şey daha yeni başladı, daha o makamda seni Nesrin Topkapı gibi raks ettireceğim Paşinyan..."

"SİLAHLI KİŞİ BELEDİYE BAŞKANININ YAKINI"

Ağırel yazısının devamında, silahlı kişinin Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın yakını olduğunu yazdı.

Silahlı kişinin baskının ardından Ekrem İmamoğlu ile görüşen belediye başkanın makamına geldiğini belirten Ağırel, şöyle yazdı:

"Bu kişi Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın yakını

Başka neler var dersiniz?

Kişinin ev adresini paylaşarak"İçim ürperiyor ya evde yoksan..." yazıyor.

Belli ki...

Başkan Yardımcısı Orkan Ağırbaş ile aralarında daha önce bir husumet olduğu belli oluyor. Öğrendiğim kadarı ile bir imar durumu söz konusuymuş ve restleşmeler olmuş. Hatta bu kişi başkan yardımcısının makamında birinin kafasına silah dayadı iddiası da var bunu doğrulatamadım. Bu kişi makamı bastıktan sonra o esnada Ekrem İmamoğlu ile kahve içen Başkanın bulunduğu makama geliyor o esnada İmamoğlu'nun korumaları olaya müdahale ediyor.

Tesadüfen orada bulunan İmamoğlu cephesinden olayları doğrulattım.

Konu ile ilgili fotoğraflardaki makam odasının sahibi başkan yardımcısı Ağırbaş'ı aradım. Yaşanan olayı yalanlamadı ancak "Olay benimle ilgili değil başkan beyi ve özel kalemi aramışsınız onlar cevap verir" dedi.