CiddiGazete- Giresun'da Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım isteyen bir vatandaş duymazdan gelindi.

Erdoğan'ın yanına çıkan vatandaş, "KOAH hastasıyım" diyerek yardım talebinde bulundu. Bunun üzerine Erdoğan mikrofonu indirdi ve müziğin sesi açıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Biz inşa ve ihya için varız. Laf ola beri gele yok; icraat, icraat icraat. Öyle bir ana muhalefet var ki yalandan geçilmiyor. Geçen akşam Ulaştırma Bakanım gayet güzel şekilde ağzının payını verdi. Adam kendine göre öyle bir taktik yapıyor ki, ben 22.00'de TV'ye çıkacağım, o da 22.00'de kendisine ait bir YouTube'u var, millete sesleniyor. Güya Cumhurbaşkanı'nı susturacak.

(Bir vatandaşın 'Seviyesi yok ki' diye bağırması üzerine) Seviyesi yok ki seviyesine inelim! Benim için seviye millettir. Milletin seviyesine de inilmez, çıkılır. Çünkü biz cumhurdan icazeti aldık, cumhurla da yolumuza devam ediyoruz. AK Parti, MHP, BBP olarak Cumhur İttifakı yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sizden isteğim şu, 2023 bilesiniz ki Türkiye'de bir dönüm noktasıdır. Bu dönüm noktasında hep beraber ana kademe, kadın yolları, gençlik kolları birlikte çalışmaya var mıyız? Siz, varız dedikten sonra mesele bitmiştir. Allah'ın izni ile emin adımlarla biz bu yola devam ederiz. Ülkemizde yapacağımız daha çok iş var.

Ana muhalefet ne yapıyor, doğalgazın bir haftalık ömrü var diyor. Siz ne zaman doğru konuşacaksınız ya? Elhamdülillah bizim böyle bir sıkıntımız yok, doğalgazımız var. FSRU'muz var, Tuz Gölü'nün altında stoklarımız var, bütün tedbirlerimizi alıyoruz, biz AK Partiyiz.