CiddiGazete- UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 5. haftasında Club Brugge'e sahasında 5-0 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay, hezimeti değerlendirdi. Çalımbay, sakat oyuncuların çokluğuna vurgu yaparak, "Sorsalardı bu maçı oynamazdım" dedi.

Rıza Çalımbay'ın değerlendirmesi şöyle:

TFF'den genel kurul açıklaması TFF'den genel kurul açıklaması

- Bizim için iddiasız bir maçtı. Gerçekten çok eksiğimiz vardı. Onlar da meydana çıktı. Ne sağ bekimiz sağ bek, ne sol bekimiz sol bek. Elimizde defans oyuncusu hiç yoktu.

- Maça kötü başladık. İkinci yarı daha iyi olacağız dedik ama ikinci yarının başında bir daha gol yedik.

- Prestij açısından kötü oldu. Daha iyi bir mücadele beklerdim. Mazeret de değil ama ilk defa bu kadar eksik bir takım gördüm.

- Bizim takımımızda şu anda sakat oyuncu sayısı daha fazla. Rosier’in Fenerbahçe maçında oynamasını beklemiyoruz. Bailly var, o da hep sakat. Yararlanabileceğimiz arkadaşlarımız sakat. 'Bu maçı oynamasan olur mu?' deselerdi, oynamazdım.

- Ben hiçbir oyuncumu onunla konuşmadan farklı bir mevkide oynatmam. Altyapıdan Aytuğ'u düşünüyorduk ama solak bir oyuncu, Omar da solak. Benim tek korkum bir sakat vermek bu maçta.

- Herkese bir öz güven geldi. Sakarya maçı bile çok önemliydi. Bu takım nasıl iyi olur? Sakatlarımız iyileştikçe iyi olacak.

- Sakatlar dönünce daha rahat ve öz güvenli oynayacağımıza inanıyorum ben.