CiddiGazete- 31 Mart'taki mahalli idareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Konya'nın Doğanhisar ilçesine belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, 25 gün sonra partisinden istifa etti.

Eski başkan eşyaların peşinde Eski başkan eşyaların peşinde

Seçimde MHP'li Savaş Özdemir'i 190 oy farkla geçen Öztoklu, kendisine oy verenleri şoke etti.

Siyasi etik tartışmalarına konu olan Ali Öztoklu, istifasıyla şöyle dedi:

- Bugünden itibaren belediye başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım.

- Bu kararı almamın en önemli sebebi ise Doğanhisar'ımızın kalkınması ve refahı için çıktığım bu yolda, bağımsız bir belediye başkanı olarak daha etkili ve geniş kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğime inanıyor olmamdır.

DUA İSTEDİ!

- Bu sebeple Yeniden Refah Partisinden istifa ettiğimi ve yoluma bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceğimi siz değerli hemşehrilerime ve kamuoyuna saygılarımla arz ediyor, destek ve dualarınızı bekliyorum.

"İLÇEMİZE DAHA İYİ HİZMET ADINA BU KARARI ALDIM!"

İstifa kararını daha iyi hizmet edebilmek için aldığını iddia eden Öztoklu, "Hiçbir sıkıntım yok. Genel merkezle ya da Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'la da bir sıkıntımız yok. Görevimizi daha iyi yapmak için istifa ettim. İlçemize daha iyi hizmet adına bu kararı aldım. Şimdilik yoluma bağımsız olarak devam edeceğim. İleriye dönük ne olacağını duruma bakarak göreceğiz" dedi.