CiddiGazete- Türkiye aylardır Dilan ve engin Polat çifti, futbolda şike iddiaları, kara para aklama, kaçak bahis siteleri ve Seçil Erzan'ın "Fatih Terim Fonu" vurgununu konuşurken şimdi de "Ponzi Mine" dolandırıcılığı patladı.

"Ponzi Mine" olarak bilinen Mine Mumcu'nun astsubay olan eski eşiyle birlikte çok sayıda ismi dolandırdığı ortaya çıktı.

Mine Mumcu, şikayetler sonrası dolandırıcılık iddiasıyla tutuklanmış ancak salgın döneminde cezaevinden izinli olarak çıkmıştı. Sonrasında eşinden ayrılan "Ponzi Mine", vurguna devam etti. Mumcu, ilamsız icra talepleriyle vatandaşların korkulu rüyası oldu.

ÜSTÜNE ŞİRKET KURUP DOLANDIRDI

"Ponzi Mine", oyuncu Burcu Kıratlı'nın üstüne şirket kurarak genç oyuncuyu dolandırdı. Tuzlaspor yöneticisi Rıdvan İhanlı'nın 3.5 milyon lira parasını aldı. Basketbolcu Semih Erden ise Mine Mumcu'ya 1.3 milyon lira kaptırdı.

Ankara'da ilginç maç: Tek bir şut yok Ankara'da ilginç maç: Tek bir şut yok

MAĞDURUN İFADESİ POLATLARA ÇIKTI

Mine Mumcu'yu savcılığa şikayet eden bir mağdurun ifadesi ise olayla ilgili Dilan ve Engin Polat'ın da adının karışmasına neden oldu. "Ponzi Mine"nin bir mağduru, kendisini Mine Mumcu'ya Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun yönlendirdiğini söyledi. Mine Mumcu'nun dosyasının Polat çifti ile ilişkilendirileceği iddia edildi.

Hakkında 39 dava açılan Mine Mumcu'nun ve boşandığı eşinin nerede olduğu belli değil.