CiddiGazete- Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş suikastine ilişkin soruşturmada bugün önemli bir gelişme yaşandı. Ateş'in katili olduğu belirlenen Eray Özyağcı, Meriç Nehri'ni botla geçtikten sonra Yunan sınır görevlileri tarafından yakalandı.

TÜRKİYE'YE TESLİM EDİLDİ

Eray Özyağcı, Afgan bir grupla birlikte Eskiköy bölgesinden Meriç Nehri'ni botla geçti. Bu sırada Yunan sınır görevlileri tarafından fark edilen grup gözaltına alındı. Yapılan araştırmada, Özyağcı hakkında yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.

ANKARA'YA GETİRİLİYOR

Bunun üzerine Özyağcı, sınırda görevli Türk jandarmasına teslim edildi. Özyağcı'nın aranmasına ilişkin çalışmalar kapsamında İstanbul'da bulunan Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı bir ekip, 36 gündür firari olan tetikçiyi Edirne'de teslim alarak Ankara'ya getirmek için yola çıktı.

18 KİŞİ TUTUKLANDI

Sinan Ateş'in Ankara Çukurambar semtinde öldürülmesine ilişkin soruşturmada bugüne kadar aralarında Tolgahan Demirbaş ve Emre Yüksel ile tetikçiyi taşıyan motosikletin sürücüsü Vedat Balkaya, Doğukan Çep ve iki özel harekat polisinin de bulunduğu 18 kişi tutuklanmıştı.