CiddiGazete- Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'ne 2-1 yenilen Galatasaray'ın 8 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ligin son sırasında çıkan MKE Ankaragücü, rakibini İbrahim Akdağ (penaltıdan) ve Saba Lobjanidze'nin golleriyle yendi.

Galatasaray'ın son dakikalarda Kerem Aktürkoğlu'yla attığı gol yeterli olmadı.

Bu maça kadar son 8 karşılaşmasını üçer puanla kapatan Galatasaray, serisini bu yenilgiyle Ankara'da bıraktı. Sarı-kırmızılılar son yenilgisini 17 Ocak'ta Beşiktaş karşısında almıştı.

Puanı 57'de kalan Galatasaray bir maç fazlasıyla ve averajla liderliğini sürdürdü.

"EN İYİ GOLÜMÜ GALATASARAY'A ATTIM"

Süper Lig'e bu sezon damga vuran isimlerden Ankaragücü'nün kanat oyuncusu Saba Lobzhanidze, Skorer’e konuştu...

Gürcü futbolcu, "Çok iyi bir pas aldım ve o esnada önümdeki boşluğu görüp ilerleyebileceğimi düşündüm. Muslera kahraman gözüyle bakılan çok iyi bir kaleci. İyi bir vuruş yaparak topu filelere gönderdim. Bu gol benim en iyi golümdü. Hem çok güzel bir goldü ve Galatasaray gibi büyük bir takıma karşı atıldı, hem de takımım için çok önemli bir gol olması nedeniyle en iyi golümdü" dedi.

Saba Lobzhanidze, Galatasaray hakkındaki düşüncelerini ise şöyle aktardı: "Çok kaliteli oyunculardan kurulu çok güçlü bir takım. Şampiyonluk için en büyük favorilerden biri hala onlar."

Sarı kırmızılı ekip karşısındaki galibiyetin sırrını iki kilit noktaya bağlayan Ankaragücülü futbolcu, "Bu maça çok iyi bir taktikle çıktık. Hocamızın istediklerini sahada iyi gerçekleştirdik ve tüm takım olarak 90 dakika boyunca savaştık" dedi.

"SEYİRCİNİN DÖNMESİNİ BEKLİYORUZ"

Ankaragücü'nün yerinin Süper Lig olduğunu belirten Saba Lobzhanidze, sarı-lacivertli ekibin taraftarıyla güçlü olduğunu ve seyircilerin tribüne dönmesiyle çok daha başarılı sonuçlar alacaklarını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: "Ankaragücü başkentin takımı ve çok fazla taraftarı var. Bu takım düşmeyi hak etmiyor. Taraftar bu takımın itici gücü, onlar dönünce çok daha başarılı sonuçlar alınacaktır. Benim de gelecek için planım Süper Lig’de Ankaragücü ile yola devam etmek."