CiddiGazete- Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı Burak Elmas oldu. Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen ve son anlara kadar büyük heyecana sahne olan seçimin sonucunda Burak Elmas, Galatasaray'ın yeni başkanı seçildi.

Beş adayın yarıştığı seçimde, Eşref Hamamcıoğlu ilk sandıklarda oyların çoğunu aldı. Ancak, 10. sandıktan sonra farkı eritmeye başlayan Burak Elmas, sayımın bitimine son 2 sandık kala öne geçti ve 41 oy farkla Galatasaray'ın yeni başkanı oldu.

Seçim sonucunun belli olmasının ardından Hamamcıoğlu, Burak Elmas'ı tebrik etti ve ikili el ele poz verdi.

Burak Elmas, bin 541 oyla yarışı kazanırken, Eşref Hamamcıoğlu bin 500, Metin Öztürk 893, Mehmet Yiğit Şardan 679, İbrahim Özdemir ise 92 oy aldı.

"GALATASARAY’A UYGUN DAVRANDIK"

Başkan seçildikten sonra kürsüye çıkan Burak Elmas, şöyle dedi: "Tüm üyelerimize, bana ve ekibime gösterdikleri teveccüh için teşekkür ederim. Bu Galatasaray’a yakışan yarışı birlikte götürdüğümüz tüm adaylara teşekkür ederim. Bu seçim Galatasaray için çok önemliydi. Galatasaray kararını verdi ve hiç kimse kaybetmedi. Yarından tezi yok birlik olup tüm Galatasaraylılar tek yumruk olacağız. Birlikte çok şey başaracağız. Çok mutluyum. Hakikaten Galatasaray’a yakışan bir seçim süreci oldu. Bugün biz kazanmış olabiliriz ama kimse kaybetmedi. DNA’mızın, Değerlerimizin savunucusu olmaya devam edeceğiz ve birlikte çok şey başaracağız. Öğrendiğimiz Galatasaray'a uygun davrandık."

BURAK ELMAS”IN YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER: Ali Polat Bengiserp, Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem A. Kanık, Turhan Özen, Emre Zorlu, Köksal Ünlü, Özgür Kalelioğlu, Rezan Epözdemir, Işıtan Gün

YEDEK ÜYELER: Reha Keskin, Selim Sefada, Gazi Tanrıverdi, Polat Kalafatoğlu, Ozan Şener