CiddiGazete- Süper Lig’in 12. haftasında bugün saat 19.00'da başlayacak Beşiktaş-Trabzonspor maçının VAR Hakemi Suat Arslanboğa oldu. AVAR’da ise Erkan Engin ve Ali Saygın Ögel görev yapacak.

Suat Arslanboğa daha önce orta hakem olarak Trabzonspor'un 13 maçını yönetti. Bordo mavililer söz konusu maçlarda 8 galibiyet, 3 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. Arslanboğa daha önce Beşiktaş'ın 5 maçını yönetti, siyah-beyazlılar 3 beraberlik, 2 mağlubiyet yaşarken hiç galip gelemedi.

LİDER TRABZONSPOR 23 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Ligde inişli-çıkışlı performans sergileyen ve Şampiyonlar Ligi'nde ise büyük hüsran yaşayan Beşiktaş, ligin namağlup lideri Trabzonspor'u konuk ediyor. Saat 19.00'da başlayacak maç öncesi iki takımın da mutlak hedefi galibiyet. Kartal, aradaki puan farkını indirmek; bu sezon fırtınalar çıkaran Abdullah Avcı’nın takımı, yenilmezliğini koruyup zirvedeki yürüyüşünü sürdürmeyi istiyor.

DEV maç öncesi çarpıcı istatistikler göze çarpıyor. Trabzonspor, ligde 23 maçtır deplasmanda yenilmiyor. Geçen sezon 2-1 kazanan bordo-mavililerin, 2016’da hizmete giren Vodafone Park’ta henüz mağlubiyeti yok. Beşiktaş ise bu sezon ligde evinde hiç kaybetmedi. 11 Ekim 1973'te başlayan rekabette iki takım, İstanbul’da resmi ve özel toplam 64 kez karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar 32, bordo-mavililer 14 kez sevinen taraf oldu.