CiddiGazete- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Çaykur Rizespor ile oynadıkları maçın son dakikalarında VAR ile iptal edilen golle sinirlendi ve soyunma odasına gitti.

Sarı-kırmızılı takım, 90+2. dakikada sol kanattan gelişen atakta Adem Büyük'ün pasında Emre Mor ile golü buldu. Rizesporlu futbolcular, karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'ya golden önce faul olduğu konusunda itirazlarda bulundu. Kontrol için kenara çağırılan Halis Özkahya, pozisyonu izledikten sonra Adem Büyük'ün golden önce faul yaptığını gördü ve golü iptal etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Halis Özkahya'nın golü iptal etmesine sinirlendi ve soyunma odasına gitti. Sarı-kırmızılı futbolcular da karara itiraz ettiler ama sonuç değişmedi.

'TUZAĞA DÜŞMEM' DEDİ- Fatih Terim, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

"Son bölümde iptal edilen gol sonrası içeri girdiniz? " sorusunu cevaplayan Terim, "İçeri giriyorum artık çünkü o tuzağa düşmem. Ceza almak istemiyorum" dedi.

Fatih Terim sözlerini, "Penaltıda da VAR'a gitsene kardeşim. VAR, sen de çağırsana güzel kardeşim. İkinci yarı hepimize hayırlı olsun. Ben zaten zaman zaman nasıl geçeceğini anlatıyorum" diye konuştu.