CiddiGazete- Süper Lig'in 3. haftasında ertelenen İstanbulspor - Galatasaray maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynandı. Mücadelenin ilk yarısı oynanırken ekrana gelen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Sarı kırmızılı ekibin Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira, yaşanan ikili mücadele sonrası uzun süre yerde kaldı.

Diyanet'in makam aracı sevdası Diyanet'in makam aracı sevdası

TORREIRA BİR YEMYEŞİL OLDU

Daha sonra ayağa kalkan ve tedavi için kenara gelen Torreira'nın saçlarının ve formasının yeşile büründüğü göründü. Yayıncı kuruluşun ekrana getirdiği görüntüde Galatasaray'ın beyaz formasının ve Torreira'nın sarı saçlarının yeşile boyanması şaşkınlığa neden oldu.

Sosyal medyada Türkiye gündemine oturan o görüntü sonrası ortaya skandal bir iddia atıldı. 2 ay önce Şampiyonlar Ligi finali oynanan Atatürk Olimpiyat Stadı'nın daha sonraki bakımlarının düzgün yapılmadığı, ihmal edildiği ve zeminin inanılmaz kötü bir hale geldiği ileri sürüldü.

GIDA BOYASI İLE BOYANDI

Yayıncı kuruluşun muhabiri, görüntüyle ilgili bilgi verdi ve "Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yanan çimler, makyajlama çalışması nedeniyle gıda boyasıyla yeşile boyandı" ifadelerini kullandı.

"BUGÜN YEŞİL FORMA GİYMİYORUZ"

İstanbulspor - Galatasaray maçı öncesi de stat zemininin iyi görünmesi için yeşile boyanmış olabileceğine dair yapılan paylaşımlar tartışmalara neden olmuştu. Maç öncesi çekilen bir görüntüde saha zeminin oldukça soluk olduğu görünüyor ancak maçın oynandığı dakikalarda sahanın yeşil rengi belirgin şekilde fark ediyordu.

Yaşananlar sonrası Galatasaray Kulübü de twitter hesabından bir paylaşım yaparak saha zeminine dikkat çekti. Sarı kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "On a small note, we're not wearing green jerseys today (Küçük bir not olarak, bugün yeşil forma giymiyoruz)" ifadeleri kullanıldı.

ICARDI'NİN ELLERİ DE BOYANDI

Torreira gibi gecenin tek golünü atan İcardi'nin de gol sevinci yaparken avuçlarının içinin yeşil renge boyandığı dikkatlerden kaçmadı.