CiddiGazete- Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile derbi maça çıkacak olan Fenerbahçe'de Dusan Tadic, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde medyaya açıklamalarda bulundu.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Tadic, "Kariyerimde çok fazla derbi maçlarına çıktım. Böyle maçlarda ekstra motive oluyoruz. Takım arkadaşlarımdan birisi, 'Derbilerde gözlerimizin rengi değişiyor' demişti. Bu tip maçlarda çok fazla efor sarf etmemiz gerekiyor" dedi.

Dusan Tadic'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"HEM OYNAMASI HEM İZLEMESİ KEYİFLİ..."

- Son maçta güzel bir galibiyet elde ettik. Bu maçın ardından Beşiktaş derbisine hazırlanmak için birkaç günümüz var. İyi bir şekilde çalışıyoruz. Rakibi mağlup etme konusunda çalışmalarımız sürüyor. Önemli bir maç. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Hem oynaması hem izlemesi keyifli olacaktır. 3 puan için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız.

"ZAMAN OLURSA DIŞARIYA ÇIKABİLİYORUZ"

- Yoğun takvimden ötürü İstanbul'u gezmeye zamanım olmadı. İlk geldiğim zamanlarda dışarıya çıkabildim, İstanbul çok güzel şehir ama ben buraya şehirde dolaşmaya gelmedim. Ben Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için geldim. Fenerbahçe'yi yukarı taşıyabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Zaman olursa dışarıya çıkabiliyoruz.

"HEM BİZ HEM BEŞİKTAŞ BUNDAN EN ÇOK ÇEKEN TAKIMLARIZ..."

- Beşiktaş'ın da sakatlık problemleri var. Hem biz hem Beşiktaş sakatlıktan en çok çeken takımlarız, diğer takımlarda bu kadar sakatlıklar yok. Elbette onlar da sahada en iyisini yapmaya çalışacaklar, bizim gibi... İki takım da galibiyet isteyecektir. Güzel, ilginç bir maç olacak. Bizim için çok önemli bir maç.

Süper Lig'de cumartesi ateşi Süper Lig'de cumartesi ateşi

BEŞİKTAŞ'A TRANSFER NEDEN GERÇEKLEŞMEDİ?

- Ben Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce çok fazla teklif vardı. 40-50 kulüp vardı herhalde. Menajerimle konuşurken teklifler olacağını bekliyorduk ama bu kadar çok olacağını tahmin ediyorduk. Beşiktaş görüşmelerinde neler oldu bilemiyorum ama benim kararım Fenerbahçe'ydi. Proje çok büyüktü. Başkanımız, hocamız, yönetimimiz, direktörümüz, taraftarımız çok büyüktü. Beşiktaş ile neler olduğunu gerçekten bilmiyorum. Ben Fenerbahçe'ye gelmeyi tercih ettim. Neden eleştiriliyor Beşiktaş yönetimi, bunu bilmiyorum. Konuşmak da doğru olmaz. Ben Fenerbahçe'ye neden geldiğimi biliyorum.