GENEL

Trabzon - Fener maçına soruşturma

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Bir açıklama da TFF'den geldi

Abone Ol

CiddiGazete- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasında müsabaka sonrası yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

- Bu akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe futbol karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştır.

- Spor, her şeyden önce centilmenliktir. Futbol sahalarında şiddet olaylarının yaşanması asla kabul edilemez.

- Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.

BİR AÇIKLAMA DA TFF'DEN

Türkiye Futbol Federasyonu da Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

- Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sırasında ve maçtan sonra meydana gelen olaylarla ilgili; temsilcilerimiz ve devlet yetkililerimiz ile iletişim halindeyiz.

- Dostluk, barış ve kardeşlik oyunu olan futbolda yaşananlar asla kabul edilemez.

- Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın.