CiddiGazete- Trabzonspor'un 26 yıl sonra Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmesi bordo mavili taraftarlara bayram sevinci yaşattı.

Maçın ardından bordo mavili kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kapkara gecenizi aydınlatmaya devam ediyoruz!

Takımımızın 3-2'lik Fenerbahçe galibiyeti sonrası Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın eden taraftarlarımız başta olmak üzere ekran başından takip ederek 'kalbimiz orada' düşüncesiyle 112 dakika boyunca yanımızda olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz!" denildi.

Finalin stadı açıklandı Finalin stadı açıklandı

TRABZON'DA COŞKULU KARŞILAMA

Karşılaşmanın ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Trabzon'a giden bordo mavili futbolcuları yüzlerce taraftar karşıladı.

"Şampiyon Trabzonspor" tezahüratlarında bulunup marşlar söyleyen taraftarlar, müzik eşliğinde kolbastı oynadı. Bazı taraftarlar da konvoyla şehir turu atarak sevinç gösterilerine ortak oldu.

"UTANÇ VERİCİ BİR GECEYDİ"

Futbolculara eşlik eden Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, kendileri açısından güzel bir maç olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Üç puan güzel, kazanmak güzel ama Türk futbolu adına utanç verici bir geceydi. O yüzden buruk bir sevinç yaşıyoruz diyebilirim. Gereken her şeyi başkanımız söyledi. Onun üzerine bir şey söylemeye gerek yok. Zaten tüm Türkiye izledi. Gerçekten utanç verici bir geceydi. Yani bize yapılması, başkasına yapılması hiç önemli değil. Futbola yakışmayan bir geceydi."

Futbolcular, taraftarların tezahüratları eşliğinde takım otobüsüne binerek havalimanından ayrıldı.