CiddiGazete- Acıbadem Altunizade Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, teknik direktör Yılmaz Vural’ın sağlık durumu hakkında medya mensuplarını bilgilendirdi.

Yılmaz Vural’ın bir süredir hastanelerinde coronavirüs (Covid-19) tedavisini gördüğünü belirten Çuhadaroğlu şunları söyledi:

‘NORMAL ODAYA ALIYORUZ’

"Yılmaz hocamız bir süredir hastanemizde coronavirüs sebebiyle takibimizdeydi. Yattıktan 1-2 sonra solunum sıkıntısı çektiği için yoğun bakıma alıp entübe etmiştik. Bu süreç olumlu olarak gelişti ve kendisini 2 gün önce solunum cihazlarından ayırdık. 2 günlük takiplerimizde her şey yolunda gitti. Şu sıralarda da hocamızı normal odaya alıyoruz. Şu anda durumu gayet iyi. Yılmaz Vural'ın eşine ve ailesine de teşekkür ediyorum."

‘İLK BAŞTA GRİP ZANNETTİK’

Yılmaz Vural'ın eşi Seda Vural ise süreç hakkında şöyle konuştu:

“Çağlar hocama, ekibine ve yoğun bakımdaki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. En baştan itibaren çok iyi bakıldı. Hepsinden Allah razı olsun. Sağlığı çok iyi, hepinize selam söyledi. Herkesin ilgisi ve duası için teşekkür ediyoruz. Çok duygusallaştı. Bana çok mutlu olduğunu ve ailenin çok önemli olduğunu söyledi. İlk başta Yılmaz'ı grip zannettik. Hastaneye gittik, testi negatif çıktı. Başka bir hastanede bir daha negatif çıktı. Buraya geldik pozitif çıktı. Hemen tedaviye başladılar. Ateşi düştü, sonra nefes sıkıntısı başladı. Şu an sağlığı çok yerinde..."

Yılmaz Vural, Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 27 Kasım tarihinde oksijen ihtiyacının artması üzerine yoğun bakım alınmış, entübe edilmişti.