Pazar günü yapılacak seçimlerde en önemli kırılma noktalarından biri de Yozgat olacak.

Yıllardır AK Parti’nin ağırlığını hissettirdiği Yozgat’ta İYİ Parti milletvekili adayı Seyit Yücel, dengeleri değiştiren isim oldu. Şeker Fabrikaları AŞ eski genel müdürü olan ve ülkücü gelenekten gelen Seyit Yücel, hiç irtibatını kesmediği memleketinin umudu oldu.

Propaganda süreciyle birlikte sahalara hızlı bir giriş yapan Seyit Yücel, sadece Yozgat merkezde değil, tüm ilçe ve köylerde de adından söz ettirmeyi başardı.

Sabah gün ağarırken yollara düşen ve gece geç saatlere kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Yücel, ilk sırada olmasına, seçilmesine garanti gözüyle bakılmasına rağmen partisinin oy oranını artırmak için hummalı bir çalışmanın içerisine girdi.

Çiftçisinden esnafına, memurundan, emeklisine, gencinden ev hanımına kadar her kesime Yozgat’la ilgili projelerini anlatan ve büyük kabul gören Seyit Yücel, her gittiği beldede büyük ilgiyle karşılandı.

AK Parti’nin Yozgat’taki oy potansiyelinde önemli bir erozyon yaratan ve her geçen gün rakipleriyle arasını biraz daha fazla açan İYİ Parti milletvekili adayı Yücel, “Önce vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz, sonra kendi projelerimizi anlatıyoruz” dedi.

Milletvekilliği listesine tesadüfen yazılmadığını, memleketi için önemli projelerini olduğunu belirten Seyit Yücel, “Vatandaşı dinledikçe sıkıntıların ne denli büyük olduğunu görüyorsunuz. Biz kuru bir siyasi çalışma yapmıyoruz. Sıkıntıları dinliyoruz, iktidar partisinin yanlışlarını ortaya koyuyoruz ancak bunun yanında çözüm önerilerimizi ve projelerimizi de anlatıyoruz. Vatandaştan çok büyük kabul gördük. Allah’ın izniyle pazar günkü seçimden yüzümüzün akıyla çıkacağız” diye konuştu.

CG/HABER MERKEZİ