CiddiGazete- Kahramanmaraş merkezli depremlerin 11. gününde sevinç gözyaşlarına boğan bir haber geldi. Kentte devam eden arama kurtarma çalışmalarında depremin 258'nci saatinde Ebrar Sitesi Z Blok 7. Kat'ta oturan 30 yaşındaki Neslihan Kılıç adlı kadın, enkaz sağ kurtarıldı. Neslihan Kılıç'ın eşi ve çocuklarının hâlen enkaz altında olduğu öğrenildi.

Ebrar Sitesi'nde enkaz kaldırma çalışması yapılırken, kepçe operatörü bir el fark etti. Kepçe operatörünün diğer görevlilere haber vermesi üzerine kurtarma ekipleri Neslihan Kılıç'ı enkaz altından sağ olarak çıkardı.

MÜTEAHHİT TUTUKLANDI

Öte yandan yürütülen soruşturma kapsamında yaklaşık bin 500 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesi'nin müteahhitlerinden biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre; Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler işlemlerinin ardından sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Şüphelilerden Ebrar Sitesi'nin müteahhitlerinden olduğu belirtilen A.D. ile yıkılan bir başka binanın müteahhidi R.K. tutuklandı. Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.