CiddiGazete- Yönetim merkezi Yenibosna'da olan Yeniçağ Gazetesi'nin sahibi ve İyi Parti İstanbul 27. dönem milletvekili Ahmet Çelik, işyerinde kardeşi Kemal Çelik'le tartıştı.

Ahmet Çelik'in ofisindeki tartışmada kardeşi Kemal Çelik, ağabeyini göğsünden ve elinden yaralayıp kaçtı.

42 ilde operasyon: 321 gözaltı 42 ilde operasyon: 321 gözaltı

Hastaneye kaldırılan Ahmet Çelik yoğun bakıma alınırken, olay yerinden kaçan kardeşi Kemal Çelik için yakalama kararı çıkartıldı.

FERİDUN BAHŞİ, "ACİL" DEYİP DUYURDU

İyi Parti 27. dönem Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, olayın ardından sosyal medya hesabından "acil" diyerek paylaşımda bulundu.

Çelik için acil kan ihtiyacı olduğunu belirten Feridun Bahşi şöyle dedi:

"27. Dönem İyi Parti İstanbul Milletvekili değerli dostum Ahmet Çelik yaralanarak hastaneye kaldırılmıştır. Acil olarak 0 Rh pozitif kana ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin Sadi Konuk Hastanesi'ne müracaatları rica olunur."

AHMET ÇELİK KİMDİR?

Ahmet Çelik, 1 Temmuz 1957'de Ağrı'da dünya geldi.

Ahmet Çelik, lise öğreniminin Vefa Lisesi'nde tamamlarken üniversite öğrenimini ise Ege Üniversitesi'nde yaptı. Ahmet Çelik, Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm Bölümü mezunudur.

Ahmet Çelik, Sitil Çizgi (UKİ) Erkek Giyim Yönetim Kurulu Başkanıdır.

1999 ve 2006 yılları arasında Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanlığını yürüten Ahmet Çelik, 2012 ile 2016 yılları arasında ise Türkiye Briç Federasyonu Başkan Vekilliği görevinde bulunmuştur.

Öte yandan Ahmet Çelik, 2000 ile 2018 yılları arasında İstanbul Aksaray Yeraltı Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanlığını da yapmıştır.

Vefalılar Derneği Divan Üyesi olan Ahmet Çelik, Yeniçağ Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Ahmet Çelik, 25 Kasım 2017'de kurulan İyi Parti'nin kurucuları arasında yer aldı. Çelik, 2018 seçimlerinde İyi Parti'den İstanbul milletvekili seçildi.