CiddiGazete- Meral Akşener'in kendisine danışman olarak atadığı Hasan Sami Özvarinli, 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmeyince AKP'ye geçip İyi Parti'ye ateş etmeye başladı.

Eski başkan eşyaların peşinde Eski başkan eşyaların peşinde

HEMŞEHRİSİ SAHİP ÇIKTI

Hasan Sami Özvarinli, İyi Parti'yi eleştirmenin karşılığını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde göreve başlayarak aldı.

14 Mayıs seçimlerinde milletvekili aday tanıtım toplantısında AKP'ye katılan Özvarinli'nin rozetini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki taktı.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ YAPILDI

Hasan Sami Özvarinli, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda kısa adı TÜÇA olan Türkiye Çevre Ajansı yönetim kurulu üyesi yapıldı.

HÜDAPAR'LA ÜLKÜCÜLÜK OYNAMAYA GİTTİ, AKPLİLER'DEN HELALLİK İSTEDİ

Merhum Alparslan Türkeş'e tavrıyla bilinen ve Pensilvanya ziyaretiyle gündeme gelen hemşehrisi Mehmet Özhaseki'nin AKP rozeti taktığı Özvarinli törende şu ifadeleri kullanmıştı:

- Sizden ve bu mazi esnasında incittiğim herkesten helallik istiyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve değerli AK Parti ailesinden, hepinizden, kardeşlerimden, sayın bakanımdan helallik istiyorum.

- Ben, karşı tarafın belki de en çetin ceviz, kaya parçalarından birisi olarak, aldı getirdi sayın bakanım ve bu kutlu davaya tabiri caizse monte etti.

- Önce size şu sözü veriyorum. Bu 30 gün içerisinde bu kardeşiniz ki hayatımız bunun eserleriyle doludur, durmayacağız. Zafere emin adımlarla gideceğiz.

- Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta bu memleketi ne FETÖ'cülere ne de PKK'yla diz dize oturup bu memleketin pazarlığını yapanlara emanet etmeyeceğiz.