CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde etkili isimlerden Adnan Beker, Yüksel Arslan ve Mesut Özarslan'ın himayesindeki İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Portaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ilahiyatçı Ayşe Sucu, Meral Akşener'den sonra genel başkanlık koltuğu için sahaya sürülecek.

Adnan Beker'in kontrolündeki yapının temsilcisi olarak İyi Parti Genel Merkezi'nde tutulan ve ilahiyatçı olmasına rağmen ABB'nin inşaat şirketi Portaş'tan "yönetim kurulu üyesi" sıfatıyla işe gitmeden maaş alması sağlanan Ayşe Sucu, kongre sürecinde Ankara'daki yapıyı temsil edecek.

İyi Parti'de mazbata günü İyi Parti'de mazbata günü

sucu e244ABB'den maaş almaya devam eden İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, yerel seçim sürecinde Ankara'daki tartışmalarda taraf görünmemek için Anadolu'da gezdi.

BAZI İSİMLERE DÖNÜŞ KAPISI OLACAK

Meral Akşener'in Mansur Yavaş'la sözde yollarını ayırmasına rağmen Portaş A.Ş.'den maaş almaya devam eden Ayşe Sucu, İyi Parti'de genel başkan yapılabilirse belediye ile ilişkilerini sıcak tutmak için daha önce İyi Parti'den ayrılan isimlere de dönüş kapısı açılmış olacak.