CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediyesi, yarın Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin anısına merkez ilçelerdeki camilerde Mevlid-i Şerif okutup lokma dağıtacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, vefatının 85. yılında, vatanımızın özgürlük mücadelesinde büyük fedakârlıklar gösteren, gönüllerde ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi manevi hatıralarını yaşatmak için çeşitli etkinliklerle anacak.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla yarın (10 Kasım) Ankara'nın merkez ilçelerinde bulunan 5 camide Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerin anısına Mevlid-i Şerif okutulup lokma ikramında bulunulacak.

BAŞKAN YAVAŞ'TAN DAVET

Mevlid-i Şerif programını sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile duyuran ve tüm Başkentlileri davet eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına 10 Kasım günü saat 12.00'da Ankara genelindeki beş camide Mevlid-i Şerif okutulacak ve lokma ikramı yapılacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Başta Atamız olmak üzere tüm kahramanlarımızın ruhları şad, mekânları cennet olsun."

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünün 85. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek program şöyle:

Sicilden terör çıktı Sicilden terör çıktı

- Hacı Bayram-ı Veli Cami: 10 Kasım saat 12.00

- Kocatepe Cami: 10 Kasım 12.00

- Melike Hatun Cami: 10 Kasım 12.00

- Eryaman Altay Cami: 10 Kasım 12.00

- Sincan Organize Sanayi Merkez Cami: 10 Kasım 12.00