İyi Parti Ankara İl Başkanı istifa etti İyi Parti Ankara İl Başkanı istifa etti

CiddiGazete- Mamak'ta bir parkta uyuşturucu satan şüpheliler, kendilerini ihbar eden gençlere saldırıp içlerinden birisini silahla vurarak öldürdü.

Olay, 23 Ekim akşamı Kutlu Mahallesi'nde meydana geldi. Doğukan K., E.G., ve M.Y. isimli arkadaşlar birlikte alkol aldıktan sonra Şahin Parkı'na gidip otomobil içinde zaman geçirmeye başladı.

İddiaya göre bu sırada parkın kenarında bir araç içerinde bulunan 3 kişi, motosikletle yanlarına giden birine bir paket verip para aldı. Bunu gören E.G., motosikletlinin yanına giderek araçta ne yaptığını sordu. Motosikletlinin uyuşturucu madde aldığını söylemesi üzerine E.G., araçtakilerin fotoğraflarını çekerek "sizi polise ihbar edeceğim" dedi. Araçtakiler bunun üzerine olay yerinden uzaklaştı.

MİNİBÜSLE DÖNÜP SALDIRDILAR

Bir süre sonra A.G.A., Ö.B.T., S.Ü., U.Ü., M.E., Y.A., E.B. ve küçük yaştaki E.S. isimli şüpheliler bir minibüsle parka dönerek, E.G. ve M.Y. ile tartışıp, Doğukan K.'yı darp etti. U.Ü., olay yerinden kaçmaya çalışan Doğukan K.'yı silahla başından vurdu.

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Doğukan K., kurtarılamadı.

Polis firari şüpheli U.Ü.'yü gizlendiği evde yakalandı. Daha sonra suça sürüklenen çocuk E.S., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Gözaltına alınan diğer şüpheliler E.B., M.E., S.Ü., Ö.B.T., Y.A., A.G.A. ve U.Ü.'nün emniyetteki işlemleri sürüyor.