CiddiGazete- Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı konuşma bugün siyasetin gündemini belirledi. Bahçeli, "Partimizden ihraç edilen bir şahısla bile aynı kareye girmeye içimiz acısa bile ses çıkarmadık. Sanırım herkes mesajı aldı" sözleriyle Sinan Oğan'ı işaret etti.

AKP'YE SİNAN OĞAN GÖNDERMESİ

AKP'ye Sinan Oğan göndermesinde bulunan Bahçeli, "Cumhurbaşkanımızın 14 ve 28 Mayıs'ta başarıya ulaşması için her özveriyi gösterdik. Kiminle istiyorsa görüşüp temas kurmasına destek verdik. Hatta partimizden ihraç edilen bir şahısla bile aynı kareye girmeye içimiz acısa bile ses çıkarmadık. Sanırım herkes anladı" diye konuştu.

MHP'DEN 2 KEZ İHRAÇ EDİLDİ

Karamollaoğlu nokta koydu Karamollaoğlu nokta koydu

2011 yılındaki seçimlerde Iğdır milletvekili seçilen Sinan Oğan, genel başkanlığa aday olduğu için 26 Ağustos 2015'de MHP'den ihraç edildiği. Mahkeme kararıyla MHP'ye dönen Oğan, bir kez daha ihraç edildi.

2. TURDA ERDOĞAN'I DESTEKLEDİ

14 Mayıs'taki cumhurbaşkanı seçiminde ATA İttifakı'nın adayı olan Sinan Oğan, 28 Mayıs'ta yapılan ikinci turda AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekledi ve seçim gecesi Cumhur İttifakı bileşenleriyle birlikte kutlamalara katıldı.

YAPICIOĞLU VE AKSAKAL'DAN RAHATSIZ OLMADI

Devlet Bahçeli, Sinan Oğan'la ilgili rahatsızlığını bildirirken, Hizbullah patentli Hüdapar'ın genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve 5 Eylül 1979'da ülkücü İrfan Tutumlu'yu silahla vurarak ağır yaralayan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'la ilgili tek söz etmedi.

Kürdistan hayali kuran Hüdapar'ın genel Başkanı Yapıcıoğlu ile ülkücü İrfan Tutumlu'yu vuran Aksakal, Cumhur İttifakı bileşeni olarak Devlet Bahçeli ile aynı karede Erdoğan'ın seçim zaferini kutlayan isimler arasında yer aldı.