CiddiGazete- Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli, MHP'nin Meclis'teki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Dem Parti ile görüşme üzerinden CHP'ye yüklenmeye devam etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "demli çay" sözlerine cevap veren Bahçeli şöyle dedi:

İyi Parti - İmamoğlu ne alaka! İyi Parti - İmamoğlu ne alaka!

"UZAY HAKİMİYETİ" MESAJI

- Gezeravcı kardeşimize vatanına hoş geldin diliyor daha nice Türk çocuklarının uzaya çıkmasını diliyorum. Alper Gezeravcı gururumuzdur. Artık uzaya Türkçe yaklaşmanın vakti gelmiştir. MHP için cihan hakimiyetinin yanı sıra uzay hakimiyeti mefkuresinin de perdesi açılmıştır.

ÖZEL'E DEMLİ ÇAY CEVABI

- Ne CHP'nin ne diğer silik muhalefet partilerinin gündemleri ülke derdi ile örtüşmemektedir. Özgür Bey demli çay içip içmediğimizi merak etmiş. Çayı severiz, sağlık açısından ve doktorların tavsiyesine uyarak açık olursa daha da severiz. Özgür Bey maşallah ayakkabı mağazası gibisiniz. Allah için sizde her ayağa uygun bir numara olduğu görülüyor.

"SINIF ARKADAŞIM KILIÇDAROĞLU"

- 31 Mart seçimlerine 48 gün kala CHP gizli pazarlıklar içine girmiştir. Saklı gerçekler kirli ilişki ağları dikkatten kaçmayacaktır. 31 Mart seçimlerinde alayının foyası ortaya çıkacaktır.

- Dem'in ayak oyunları hiçbir işe yaramayacaktır. Demlenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur. Görevdeyken muhalefet etmiş olsak da, sınıf arkadaşım Sayın Kılıçdaroğlu'nun ahı tutacak, bumerang gibi ters dönecektir.