CiddiGazete- TBMM Genel Kurulu'nda devam eden bütçe görüşmeleri sırasında İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'e saldırarak kalbinin durmasına neden olan AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık'a, Ebubekir Sofuoğlu'ndan övgü geldi!

ebek1

"ADAMIN DİBİ!"

İyi Parti'nin "öldürmeye tam teşebbüsten" şikayet dilekçesi yazdığı, TBMM'nin de iki oturum ceza verdiği Zafer Işık için "Elleri dert görmesin" diyen Ebubekir Sofuoğlu, şu ifadeleri kullandı: Adamın dibiymiş @zaferisik016 Anlayana anladığı dilden konuşmuş. Bu bir ecdat geleneğidir, elleri dert görmesin.

Müslüman, yeri ve zamanına göre hareket etmesini iyi bilendir.

Pısırıklar, Zafer Bey Kardeşimin bu adam gibi tavrını görsün de örnek alsın İnşaAllah...

ÖĞRENCİLER DERSLERİNE GİRMİYOR

Sakarya Üniversitesi'nde "profesör" kadrosunda istihdam edilen Ebubekir Sofuoğlu, 24 Kasım'da yaptığı paylaşımda ders verdiği 46 öğrenci mevcutlu sınıfta derse sadece bir öğrencinin girdiğini söyleyerek boş sınıfta tek bir öğrencinin olduğunu gösteren fotoğraf paylaşmıştı.

TEPKİ GELİNCE GERİ VİTES YAPTI

Ebubekir Sofuoğlu, Hüseyin Örs'ün darp edilmesini övdüğü sosyal medya paylaşımına tepki yağınca geri vites yaptı. Konuyla ilgili ilk tweetinde suçu ve suçluyu öven Sofuoğlu, ikinci paylaşımında şöyle dedi: Kimsenin zarar görmesine gönlüm razı olmaz. Dolayısıyla bu tweetin muhatabı Hüseyin Örs değildir. Açıklamamın muhatabı, alıntıladığım tweet'te de olduğu gibi zaman zaman beni hedef alıcı açıklamalar yapan Aytun Çıray'dır.