24 Haziran'a sayılı günler kala milletvekili adayları da çalışmalarına hız verdi. İYİ Parti Aydın milletvekili adayı Av. Berna Sukas da memleketinde sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayarak çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Aynı zamanda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı da olan Sukas, doğup büyüdüğü topraklara milletvekili olarak hizmet etmek istiyor.

İftar programlarına, sahur yemeklerine kalabalık bir partili topluluğuyla katılan Berna Sukas, gündüzleri ise köylerden başladığı turlarını, çarşı-pazar demeden, esnafın, vatandaşın dertlerini dinleyerek, projelerini anlatarak sürdürüyor.

"ERKEN SEÇİM İYİ OLDU"

24 Haziran seçimlerinin Türkiye için büyük bir şans olduğunu vurgulayan Sukas, "Aslında mevcut iktidardan kurtulmak için 24 Haziran büyük şans oldu. Erken seçim, iyi yönetimi hak eden vatandaşımızın da mevcut iktidardan kurtuluşu olacak. Esnafından sade vatandaşına, emeklisinden köylüsüne kadar tüm insanlar ortak sıkıntılarını dile getiriyor, bizler de çözüm önerilerimizi kendilerine aktarıyoruz. Saha çalışmalarımızda çok iyi geri dönüşler var. Allah'ın izniyle İYİ Parti Aydın'da hedeflerini tutturarak çoğunluğu elde edecek ve TBMM'de iyi bir temsil heyetine kavuşacak" dedi.