CiddiGazete- Manchester City ile Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında kozlarını paylaştı. Her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği ve heyecan fırtınasının yaşandığı müsabakada kazanan taraf Manchester City oldu.

Etihad Stadı'nda oynanan karşılaşma, Manchester City'nin 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 23 ve 37. dakikalarda Bernardo Silva, 76. dakikada kendi kalesine Eder Militao ve 90+1. dakikada Julian Alvarez kaydetti.

İlk maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrılan İngiliz temsilcisi, bu galibiyetle birlikte toplam skoru 3-1'e getirdi ve Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi.

FİNAL İSTANBUL'DA OYNANACAK

Manchester City, İstanbul'da oynanacak olan finalde İtalyan ekibi Inter ile karşı karşıya gelecek. Mücadele; 10 Haziran Cumartesi günü saat 22.00'de, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

BİR TARAFTA HAKAN, BİR TARAFTA İLKAY

Şampiyonlar Ligi finali, Türk derbisine de sahne olacak. Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile Manchester City'deki Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan, finalde karşı karşıya gelecek.