CiddiGazete- İtirafçı yapılarak cezaevlerinden kurtarılan çok sayıda FETÖ'cünün dosyasını yüksek ücret karşılığında takip ettiği iddiası medyaya düşen MHP'li milletvekili, zor günler yaşamaya başladı.

MHP'li vekilin sosyal medya hesaplarını yöneten H.S.P. isimli zanlının da 15 Temmuz'dan sonra tutuklandığı, ardında serbest kaldığı, yapılan teknik inceleme sonucunda ByLock kullanıcısı olduğu ve "Kaç saat oldu?" isimli hesabı da yönettiği ortaya çıktı.

SORUŞTURMADAN HERKESİN HABERİ VAR

H.S.P.'nin ikinci gözaltı kararından sonra adli kontrol şartı ve yurtdışı yasağıyla serbest kalmasına rağmen, zanlı ve irtibatlı olduğu kişiler hakkında İstanbul'dan sonra, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı. Tokat'taki soruşturmada adı geçen MHP'li vekilin dokunulmazlığı olduğu için dosyası diğer zanlılardan ayrıldı ve beklemeye alındı. Durum Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye iletildi.

DEVLET BAHÇELİ'NİN EN SEVMEDİĞİ İŞLER!

Bu arada H.S.P.'ye, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yağlı boya tablo verdirildi. Bahçeli, tanımadığı FETÖ zanlısından yağlı boya tablo alırken "referans" amaçlı kullanılmak için fotoğrafları çekildi.

Sadece Tokat'tan değil, başka illerden de FETÖ Borsası'yla ilgili şikayet yağdığı iddia edilen Devlet Bahçeli, adı geçen milletvekilini genel merkezdeki makamına çağırdı.

Bahçeli'yle yaptığı 5-6 dakikalık görüşmeden sonra MHP milletvekilinin odadan yüz ifadesi değişmiş şekilde çıktığı, Devlet Bahçeli tarafından ağır şekilde fırçalandığı ve istifasının istendiği iddia edildi.