CiddiGazete- Vatandaşların devre mülklerini yüksek fiyata satma vaadiyle kandırarak milyonlarca liralık vurgun yapan çeteye operasyon düzenlendi. Yalova merkezli operasyonda, devre mülk sahiplerini hedef alan çeteye büyük darbe indirildi. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 26 kişinin içinde çete lider R.T'nin de yer aldığı öğrenildi.

ÇIRAĞAN SARAYINDA EVLİLİK TEKLİFİ

Devre mülk sahiplerinin bilgilerini çalan ve daha sonra özelikle yaşlıları hedef alan çetenin bugüne kadar milyonlarca liralık vurgun yaptığı ortaya çıktı.

Çete lideri R.T.'nin vurgun parasıyla yaşadığı lüks hayatı sosyal medyadan da paylaştığı belirlendi.

Görüntülerde, R.T.'nin kız arkadaşını Yalova'dan helikopterle alarak Çırağan Sarayı'na götürmesi ve burada evlilik teklifinde bulunması dikkat çekti.

MAĞDURLARA KREDİ ÇEKTİRMİŞLER

Devre mülkleri yüksek bedellerde yabancılara satılacağını vaat ederek vatandaşları ağına düşüren dolandırıcılar, satış için internette reklam vereceklerini söyleyerek mağdurlara kredi çektirdikleri öğrenildi. Bu ve benzeri yöntemlerle çok sayıda mağdurdan milyonlarca liralık para toplayan çete üyelerinin Yalova Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları devam ediyor...