CiddiGazete- İyi Parti'den ihraç edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, katıldığı canlı yayında Meral Akşener hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Uzun süre parti kasasının anahtarını cebinde taşıyan ve görev yaptığı dönemde de kendisiyle ilgili iddialar gündeme gelen Dikbayır, İyi Parti'de kurultay süreci yaklaşırken yeniden sahneye çıktı.

Kurultayda Koray Aydın'a destek veren ve seçilmesi halinde yeniden İyi Parti'ye dönme manevraları yapan Ümit Dikbayır, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu.

İyi Parti'den istifa eden Ankara milletvekilleri Adnan Beker ve Yüksel Arslan'la birlikte hareket eden Dikbayır, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partiyi eşi, oğlu ve sekreteri Esma Bekar'la birlikte yönettiğini ileri sürdü.

"SİYASİ İŞLER BAŞKANI EŞİDİR!"

"Meral Akşener doğru bir karar almıştır. Ben daha önce Meral Akşener'in bir güven oyu alması gerektiğini söylemiştim zaten" diyen Ümit Dikbayır, "Bu partide asıl siyasi işler başkanı Meral Akşener'in eşidir. Medya propaganda başkanı oğludur. Bu partide asıl genel sekreter özel kalemidir" ifadelerini kullandı.

AKŞENER, DİKBAYIR'IN PEŞİNE MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NU TAKMIŞTI

CiddiGazete.com'un genel merkez kaynaklarından edindiği bilgiye göre; 14 Mayıs 2023'te yapılan genel seçimlerin ardından alevlenen İyi Parti Genel Merkezi'ndeki "akçe" kavgasının kamuoyuna yansıması Ekim ayını buldu.

Bu süreçte Meral Akşener, İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ile birlikte 2 ismi daha Ümit Dikbayır'ın "mali" işlerini araştırması için görevlendirmişti.

KORAY AYDIN'A OY VERECEK

Erdoğan'a sahte anket sundular Erdoğan'a sahte anket sundular

Tüm yaşananları tam olarak anlatmaktan kaçınan Ümit Dikbayır, kendisine vekalet veren Meral Akşener'in satın aldığı taşınmazlar hakkında henüz açıklama yapmadı.

Partiden ihraç edilmesine rağmen Kurucular Kurulu Üyeliği istifa etmedikçe yasal olarak düşmeyen Ümit Dikbayır, partinin 27 Nisan'daki kurultayında Koray Aydın'ın genel başkan olması için oy kullanabilecek.