CiddiGazete- Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, siyah beyazlı ekibin 2-1 mağlup olduğu Antalyaspor maçının açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya kötü başlamadıklarını vurgulayan Santos şöyle dedi:

- Karakter koyarak başlamaya çalıştık ama maalesef erken gollerle geriye düştük. Takımın reaksiyonu iyiydi. İlk yarı fırsatları değerlendiremedik. Ardından penaltıyla 2-0 geri düştük.

- İkinci yarı takımım inanılmaz bir reaksiyon gösterdi, topu hızlı çevirdik, öndeydik. Hızlı rakip kaleye gittik.

- Bu sene oynadığımız en iyi oyunlardan birini oyandık, ikinci yarı performansımıza bakarak. Fırsatlar yakaladık ama golü bulamadık.

- Penaltı pozisyonu için de böyle bir penaltı görmedim. Bu maçın hakkı beraberlikti. Ama futbolda bunlar da var. Sonuca bakarak oluyor her şey.

- Kaybetmek benim tahammül ettiğim bir şey değil. Biz Beşiktaş'ın parçası olduğumuzun farkındayız. Beşiktaş'ın parçasıyken kaybettikten sonra uyuyamazsınız.

- Mutsuzum, taraftar çok mutsuz, taraftar mutsuz olduğu için oyuncular da mutsuz. Ama bir şeyleri bırakamayız. Kapasitemizi göstermek zorundayız.

- İyi ve pozitif olmamız lazım. Bunun acısını hepimiz yaşıyoruz. Taraftar da haklı. Kolay değil, Beşiktaş gibi bir takımın bu kadar maç kaybetmesi.

- Bence bugün ve Galatasaray maçında takım iyi performans gösterdi ama futbolda böyle oluyor. Çok fırsat yakalıyorsunuz ama gol olmuyor.

- Bunlar futbolun içinde var. Taraftar ne kadar kızgın olsa da beraber bu ligi bitireceğiz.

"HAK EKMEDİĞİMİZ MAĞLUBİYET"

- Şu an istifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor. Sonuçlar son 3 maçtır kötü ama bence içeride Galatasaray maçı ve bugünkü maç, geldiğimiz günden beri oynadığım en iyi maç diyebilirim.

- Galatasaray maçında da bugün de hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık.

- Göreve geldiğimizde süreç iyi gidiyordu. Tabii sonuç almadığınız zaman kötü oluyor, bu doğal. İkinci yarı performanslarının üzerine gideceğiz.

"HEDEFİMİZ ÜÇÜNCÜLÜK"

- Bunları maça yaymaya çalışacağız. Maç kaybettiğin zaman üçüncülük şansı zor oluyor ama hala şansımız var.

- Bu oyuncu grubuna güveniyorum onlarla beraber olmak zorundayız. Hedefimiz üçüncülük ve kupa. Bu hedefleri de başaracağımıza inanıyorum.

- Ben oyuncularımı asla eleştirmem. Onların performanslarıyla ilgili asla ağzımdan bir şey çıkmaz. Onlara güveniyorum, onlarla ilerlemek zorundayız.

- Geçen maça bakacak olursak agresif değildik, ağır oynadık ama bugün bence iyi bir futbol oynadık.

- İlk yarı iyi değildik ama ikinci yarı harika bir oyun oynadık. Oyuncularım çok çalıştı. Bugün 3-2'yi bulsaydık şu anki düşünceler farklı olacaktı. 3-2'yi bulacağımız bir maçtı da.

Göztepe Süper Lig'e döndü Göztepe Süper Lig'e döndü

- Onu hak ettik, gereken her şeyi yaptık. Oyuncularımla beraber bu seneki iki hedefimizi başaracağız.