CiddiGazete- Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti.

Fenerbahçe'nin kazandığı haftada liderlik koltuğunu geri almak için mücadele eden sarı kırmızılı ekip, ilk yarıdaki silik futboluna rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti.

TOP DİREKTE PATLADI

Karşılıklı atakların olduğu ilk yarıda Mertens ile bir topu direkte patlayan Galatasaray, soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle girdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya Kerem-Ziyech değişikliği ile çıkan Okan Buruk, hücumda daha etkili bir takım kurdu ancak asıl değişim, Barış Alper Yılmaz oyuna girince yaşandı.

İLK GOL 56'DA GELDİ

Sol kulvarda bulduğu net fırsatları gole çeviren Barış Alper Yılmaz, maçın en etkili ismi oldu.

Trabzon'dan müthiş geri dönüş Trabzon'dan müthiş geri dönüş

56. dakikada ceza sahası içindeki dar açıdan ayak içi uzak köşeye çok iyi bir şut çıkaran genç golcü, takımını 1-0 öne geçirdi.

ZİYECH FARKI

61. dakikada ceza sahası dışında topu alan Hakim Ziyech, rakibini eksiltti ve sol ayakla köşeye çok sert vurdu. Galatasaray, Ziyech'in attığı müthiş golle farkı 2'ye çıkardı.

64. dakikada Alanyaspor'da Leroy Fer, ikinci sarı kartının ardından kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

72. dakikada yine sol kanatta topu alan Barış Alper, bu kez daha müsait bir açıdan ilk gole benzer bir vuruş yaparak topu aynı köşeden ağlarla buluşturdu: 0-3

SON SÖZ ICARDI'NİN

84. dakikada sağdan gelen ortayı ceza sahası içinde iyi takip eden Icardi, kale önünden topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu ilan etti: 0-4