CiddiGazete- Galatasaray, Süper Lig'de 26. hafta maçında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk, sakatlığı bulunan Dries Mertens ve cezalı Victor Nelsson ile ilgili kararını da verdi.

BUGÜN KONYA'YA GİDİLECEK

Galatasaray, dün öğle saatlerinde gerçekleşen antrenmanında savunma ve hücum organizasyonları üzerinde duruldu. Okan Buruk yönetiminde yüksek tempoda geçen çalışmada, Konyaspor sınavının taktik provası yapıldı. Galatasaray'da hazırlıklar bugün 12.00'de başlayacak idmanla tamamlanacak. Kafile daha sonra Konya'ya geçerek zorlu maç için kampa girecek.

BURUK'TAN MERTENS KARARI

Sakatlığını tam olarak geçmeyen Dries Mertens, Konya'da riske edilmeyecek. Son anda planlarda sürpriz bir değişiklik yapılmazsa, Belçikalı forvet kritik deplasmana götürülmeyecek.

NELSSON MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

Bu hafta sarı kart cezası nedeniyle Konya'ya karşı mücadele edemeyecek olan Victor Nelsson, Danimarka Milli Takımı'nın 23 kişilik aday kadrosuna dahil edildi.

MİLAN, TORREİRA'YI TAKİBE ALDI

İtalyan kulüplerinin Lucas Torreira'ya olan ilgisi artarak devam ediyor. Özellikle Milan, Uruguaylı ön liberoyu yakından takip ediyor. İtalyan temsilcilerin Torreira'yı Süper Lig maçlarında izleyerek kulübe rapor gönderdiği öğrenildi. Milan'ın yaz döneminde Torreira için Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor.